celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Tara Reid

Tara Reid (ur. 8 listopada 1975 w Wyckoff, stan New Jersey) – amerykańska aktorka znana z filmów takich, jak American Pie (1999) oraz Dr T i kobiety (2000). Ostatnią z dotychczasowych jej ról jest rola archeolog Aline Cedrac w adaptacji gry komputerowej Alone in the Dark (2004).
Zdobywczyni Złotej Maliny za rolę w komedii American Pie, nominowany do antynagrody za udział w 7-10 Split.


Filmografia
Powrót do miasteczka Salem (A Return to Salem's Lot, 1987) jako Amanda
Big Lebowski (The Big Lebowski, 1998) jako Bunny Lebowski
Dziewczyna (Girl, 1998) jako Cybil
I Woke Up Early the Day I Died (1998) jako królowa balu maturalnego/Nightclub Bartender
Ulice strachu, (Urban Legend, 1998) jako Sasha Thomas
What We Did That Night (TV) (1999) jako Dziewczyna
Szkoła uwodzenia (Cruel Intentions, 1999) jako Marci Greenbaum
Around the Fire (1999) jako Jennifer
American Pie (1999) jako Victoria „Vicky” Lathum
Body Shots (1999) jako Sara Olswang
G vs E (1999) jako Luis Roommate
Dr. T i kobiety (Dr. T & the Women, 2000) jako Connie Travis
Hoży doktorzy (Scrubs, 2001) jako Danni Sullivan
Goście w Ameryce (Just Visiting, 2001) jako Angelique
Josie i Kociaki (Josie and the Pussycats, 2001) jako Melody Valentine
American Pie II (2001) jako Victoria „Vicky” Lathum
Wieczny student (Van Wilder, 2002) jako Gwen Pearson
Devil's Pond (2003) jako Julianne Olsen
Córka mojego szefa (2003) jako Lisa Taylor
Knots (2004) jako Emily
Alone in the Dark (2004) jako Aline Cedrac
Incubus jako Jay
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*