celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Patricia Velasquez

Patricia Carola Velásquez Semprún (ur. 31 stycznia 1971 w Zulia), wenezuelska aktorka i modelka.


Filmografia
2004 - Łowcy umysłów (Mindhunters) jako Nicole Willis
2002 - Fidel - Legenda (Fidel) jako Mirta
2001 - Mumia powraca (The Mummy Returns) jako Meela Nais / Anck Su Namun
2000 - Za wszelką cenę (Turn It Up)
1999 - Beowulf - pogromca ciemności (Beowulf) jako Pendra
1999 - Mumia (The Mummy) jako Anck Su Namun
1997 - Erupcja (Eruption) jako Luisa Soares
1996 - Jaguar (Le Jaguar) jako Maya
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*