celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Naomi Watts

Naomi Watts (ur. 28 września 1968 w Shoreham w Anglii), aktorka australijska.
Od 14 roku życia wychowywała się w Australii. Ma brata Bena, który jest fotografem. Jest wegetarianką.
Z zawodu jest aktorką i producentką. Swoją karierę rozpoczęła już jako nastolatka. Jej debiut filmowy to For Love Alone (1986). Kilka nieudanych ról firmowych sprawiło, że poświęciła się graniu w serialach telewizyjnych. Udało jej się jednak jeszcze odnieść sukces na dużym ekranie, dzięki roli w horrorze The Ring.
W latach 2002-2005 związana była z aktorem Heathem Ledgerem. 25 lipca 2007 urodziła syna Alexandra Pete'a, którego ojcem jest aktor Liev Schreiber.


Filmografia:
2009: The Birds jako Melanie Daniels
2009: The International
2009: Kicked, Bitten and Scratched
2008: Need
2007: Funny Games jako Anna
2007: Eastern Promises jako Anna Khitrova
2006: Malowany welon (The Painted Veil) jako Kitty
2005: Zostań (Stay) jako Lila Culpepper
2005: King Kong jako Ann Darrow
2005: Ellie Parker jako Ellie Parker
2005: The Ring 2 (The Ring Two) jako Rachel Keller
2004: We Don't Live Here Anymore jako Edith Evans
2004: Zabić prezydenta (The Assassination of Richard Nixon) jako Marie Bicke
2004: I Heart Huckabees jako Dawn Campbell
2003: 21 gramów (21 Grams) jako Cristina Peck
2003: Ned Kelly
2003: Rozwód po francusku (Le Divorce) jako Roxy
2002: Kim jesteś przybyszu? (The Outsider) jako Rebecca Yoder
2002: The Ring (The Ring) jako Rachel Keller
2002: Zakopana Betty (Plots with a View) jako Meredith
2002: Króliki (Rabbits) jako Suzie<
2001: Mulholland Drive (Mulholland Dr.) jako Betty Elms
2001: W dół (Down) jako Jennifer Evans
2000: The Wyvern Mystery jako Alice Fairfield
1999: Polowanie na jednorożca (Hunt for the Unicorn Killer, The) jako Holly Maddux
1999: Dziwna planeta (Strange Planet) jako Alice
1998: Babe - świnka w mieście (Babe: Pig in the City)
1998: A House Divided jako Amanda
1998: Gwiazdkowy prezent (Christmas Wish, The) jako Renee
1998: Uczciwa kurtyzana (Dangerous Beauty) jako Guila De Lezze
1997: Sleepwalkers jako Kate Russell
1997: Under the Lighthouse Dancing jako Louise
1996: Dzieci Kukurydzy IV - Zgromadzenie (Children of the Corn IV: The Gathering) jako Grace Rhodes
1996: Trójkąt bermudzki (Bermuda Triangle) jako Amanda
1996: Zegarek (Timepiece) jako Mary Chandler
1996: Nieznane osoby (Persons Unknown)
1995: Tank Girl jako Jet Girl
1993: Matinee jako Starlet
1993: Wide Sargasso Sea jako Fanny Grey
1993: The Custodian jako Louise
1993: Rażące wykroczenie (Gross Misconduct) jako Jennifer Carter
1991: Brides of Christ jako Frances Heffernan
1991: Randka na przerwie (Flirting) jako Janet Odgers
1988-2005: Home and Away jako Julie Gibson (1991)
1986: For Love Alone jako dziewczyna Leo

 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*