celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Leslie Bibb

Leslie Bibb (ur. 17 listopada 1974 w Dakota Północna, USA) - amerykańska aktorka i była modelka.

Filmografia
Pan Złota Rączka (1991-1998 - serial TV)
Ostry dyżur (1994 - serial TV)
Miasto na luzie (Big Easy, 1996-1997 - serial TV) - jako Janine Rebbenack.
Asy z klasy (1999-2001 - serial TV) - jako Brooke McQueen.
Strażnicy miasta (Sons of Thunder, 1999 - Serial TV) - jako Nancy Jones (gościnnie).
Sekta (Skulls, 2000) - jako Chloe Whitfield.
Young Unknowns (2000) - jako Cassandra.
Agencie podaj łapę (See Spot Run, 2001) - jako Stephanie.
Dziewczyna na Kapitolu (Capital City, 2004)
Ricky Bobby: Demon prędkości (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, 2006) - jako Carley Bobby.
Tamten świat samobójców (2006) - jako Desiree.
Sexlista 101 (Sex and Death 101, 2007) - jako Miranda.
Miss Nobody (2008) - jako Sarah Jane McKinney.
Iron Man (2008) - jako Christine Everhart.
The Midnight Meat Train (2008) - jako Maya.
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*