celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Leelee Sobieski

Leelee (Liliane Rudabet Gloria Elsveta) Sobieski (ur. 10 czerwca 1983 w Nowym Jorku, USA), amerykańska aktorka polsko-francuskiego pochodzenia.
Jak sama twierdzi jest spokrewniona z królem Polski Janem III Sobieskim, który był jej "praprapraprawujkiem"[1] i według niej "ostatnim królem Polski".

Filmografia
Pojednanie (Reunion, 1994) w roli Anna Yates
A Horse for Danny (1995) w roli Danny
Charlie Grace (1995)
Z dżungli do dżungli (Jungle2Jungle, 1997) w roli Karen Kempster
Dzień zagłady (Deep Impact, 1998) w roli Sarah Hotchner
Córka żołnierza nie płacze (A Soldier's Daughter Never Cries, 1998) w roli Channe Willis
Ten pierwszy raz (Never Been Kissed, 1999) w roli Aldys Martin
Joanna D'Arc (Joan of Arc, 1999) w roli Joan D'Arc
Oczy szeroko zamknięte (Eyes Wide Shut, 1999) w roli córki Milich'a
Miejsce na Ziemi (Here on Earth, 2000) w roli Samantha 'Sam' Cavanaugh
Mój pierwszy książę (My First Mister, 2001) w roli Jennifer Anne Wilson
Prześladowca (Joy Ride, 2001) w roli Venna Wilcox
Dom Glassów (The Glass House, 2001) w roli Ruby Baker
Powstanie (Uprising, 2001) w roli Tosia Altman
L'idole (2002) w roli Sarah Silver
Max (2002) w roli Liselore Von Peltz
Niebezpieczne związki (Les Liaisons Dangereuses, 2003) w roli Cecile de Volanges
Hercules 2005 w roli Deianeira
Lying 2006 w roli Sarah
Upadłe niebo (Heavens Fall, 2006) w roli Victoria Price
Głosy ciemności (In a Dark Place, 2006) w roli Anna Veigh
Kult (The Wicker Man, 2006) w roli Siostra Honey
The Elder Son 2006 w roli Lolita
88 minut (88 minutes, 2007) w roli Lauren Douglas
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*