celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Lauryn Hill

Lauryn Hill, pseud. L-Boogie (ur. 25 maja 1975 w South Orange, New Jersey), amerykańska piosenkarka rhythm and blues.

Była wokalistką zespołu Fugees, a po jego rozpadzie zaczęła karierę solową. Jej mężem jest Rohan Marley, były zawodnik futbolu amerykańskiego, syn Boba Marleya. 3.08.1997 r. artystka urodziła swoje pierwsze dziecko, syna – Ziona Davida Marleya. 12.10.1998 r. przyszła na świat córka – Selah Louise. W styczniu 2002 r. – syn Joshua, a latem 2003 r. jej kolejne czwarte już dziecko. Na początku 2008 roku urodziła swoje piąte już dziecko, córkę. Lauryn zapowiedziała też trasę koncertową w tym i występ w Polsce, w Warszawskim klubie Klub Stodoła. Występ miał odbyć się 13 listopada 2008 roku i byłby to drugi pobyt artystki w Polsce. Pierwszy raz gościła w naszym kraju w 2005 roku przy okazji Open'er Festival. Jednak z powodów osobistych artystki cała trasa koncertowa została odwołana.

Dyskografia

Solo
1998 The Miseducation of Lauryn Hill
2002 MTV Unplugged
2008 trzeci studyjny album

Fugees
1993 Blunted on Reality
1996 The Score
1996 Bootleg Versions
2003 Greatest Hits
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*