celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Kristanna Loken

Kristanna Løken (ur. 8 października 1979 w Ghent (Nowy Jork)) - amerykańska aktorka filmowa i modelka, która zaczęła swoją karierę jako aktorka w 1996 roku. Oboje jej rodzice pochodzą z Norwegii.
Karierę rozpoczęła w 1994 roku. Największą sławę przyniosła jej rola Terminatrix w 2003 w filmie Terminator 3: Bunt maszyn.
Pojawiła się w 10 epizodach The L Word, który zadebiutował w styczniu 2007 roku.
Jak sama przyznaje, jest biseksualistką


Częściowa filmografia
Painkiller Jane (2007)
In the Name of the King (2007)
BloodRayne (2006)
Pierścień Nibelungów (2004)
Terminator 3: Bunt maszyn (2003)
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*