celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jessica Simpson

Jessica Ann Simpson (ur. 10 lipca 1980 w Abilene, Teksas[1]) - amerykańska piosenkarka. Zadebiutowała na scenie międzynarodowej w wieku 19. lat swoją płytą Sweet Kisses. Promował ją singiel I wanna love you forever. Album ostatecznie na 25. miejscu listy Billboard. W tym czasie poznała swojego przyszłego męża Nick'a Lachey. W 2002] roku pobrali się i niedługo potem wystartował ich program Newlyweds: Nick and Jessica w którym wszyscy mogli podglądać życie małżeństwa. W 2004 roku wyszła płyta Jessici In this Skin która okazała sie sukcesem i sprzedała się w 7 milionach egzemplarzy.

W 2005 roku zagrała w filmie The Dukes Of Hazzard grając seksowną Daisy Duke. Tego samego roku w listopadzie ogłosiła ze jest w separacji ze swoim mężem. 30. czerwca 2006 rozwiodła się z nim. W tym również roku wyszedł jej kolejny album A public affair który był promowany piosenką o tym samym tytule. Jednak płyta przeszła bez echa. Po dwóch latach Jessica tak wypowiada się o tej płycie: Nie powinnam wtedy wchodzić do studia. Zagrała w międzyczasie w następnym filmie Pracownik miesiąca. W 2007 roku głośno było o jej związku z John'em Mayer'em. Rozstali się parę miesięcy później. W tym również roku Jessica zaprezentowała swoją kolekcję ubrań, która cieszyła sie dużą popularnością. Od listopada 2007 roku spotyka się z Tony'm Romo, sportowcem. Są ze sobą do teraz. Na początku 2008 roku zapowiedziała, że nagrywa płytę, tym razem w stylistyce country. Już w maju światło dzienne ujrzał singiel Come On Over, a 9 września pojawiła się płyta Do You Know.

Filmografia
2009: The Witness
2008: The love Guru jako ona sama
2008: Major Movie Star jako Megan Valentine
2007: Wpadka jako ona sama
2007: Blonde Ambition jako Katie Gregerstitch
2006: Pracownik miesiąca jako Amy
2005: Walk On
2005: Diukowie Hazzardu jako Daisy Duke
2002: Mistrz kamuflażu jako ona sama

Gościnnie
2002-2003: Strefa mroku jako Miranda Evans
1998-2006: Różowe lata 70. jako Annette
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*