celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jessica Cauffiel

Jessica Cauffiel (ur. 30 marca 1976 w Detroit w stanie Michigan, USA) - amerykańska aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna. Absolwentka University of Michigan.

Filmografia
1998: Guiding Light
1998: Prawo i porządek (Law & Order) jako Kelly
1999: Stark Raving Mad jako Maddie Keller
1999: Nowi miastowi (The Out-of-Towners) jako Susan Clark
1999: Frasier jako Kit
2000: Ulice strachu: Ostatnia odsłona (Urban Legends: Final Cut) jako Sandra Petruzzi
2000: Ostra jazda (Road Trip) jako niewłaściwa Tiffany
2001: Legalna blondynka (Legally Blonde) jako Margot
2001: Walentynki (Valentine) jako Lily Voight
2002: Facet z odzysku (You Stupid Man) jako Diane
2002-2003: Drew Carey Show (The Drew Carey Show) jako Milan Mercer
2003: Legalna blondynka 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) jako Margot
2003: Skazani na siebie (Stuck on You) jako ślicznotka z baru
2004: D.E.B.S. jako Ninotchka
2004: Agenci bardzo specjalni (White Chicks) jako Tori
2005: Cuts jako Missy Drobman
2005: Prawdziwa historia (The World's Fastest Indian) jako Wendy
2005: Zgadnij kto (Guess Who) jako Polly
2006-2007: Na imię mi Earl (My Name is Earl) jako Tatiana
2006: Sowie pole (Hoot) jako Paula
2009: Ice Dreams jako Amy Clayton

Role teatralne
Jesus Hopped the A Train
1001 Nights
A Midsummer Night's Dream
City Of Angels
Baby
Grand Hotel
The Music Man
Cabaret
Born Guilty
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*