celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jennifer Garner

Jennifer Anne Garner (ur. 17 kwietnia 1972 roku w Houston, Teksas) - amerykańska aktorka. Jej mężem jest Ben Affleck, z którym ma córkę Violet Anne.


Filmografia
2007: Królestwo jako Janet Mayes
2007: Catch and Release
2007: Be with You jako Vanessa
2007: Juno
2006: Pajęczyna Charlotty jako Susy
2005: Elektra jako Elektra Natchios
2004: Dziś 13, jutro 30 jako Jenna Rink
2003: Daredevil jako Elektra Natchios
2002: Złap mnie, jeśli potrafisz jako Cheryl Ann
2001: Pearl Harbor jako Pielęgniarka Sandra
2001-2006: Agentka o stu twarzach jako Agentka Sydney Bristow
2001: Rennie's Landing jako Kylie Bradshaw
2000: Stary, gdzie moja bryka? jako Wanda
1999: Po wstrząsie jako Diane Agostini
1999: Czas na Twoje życie jako Romy Sullivan
1998: 1999 jako Annabell
1998: Significant Others jako Nell Glennon
1998-2002: Felicity jako Hannah Bibb
1997: Pan Magoo jako Stacey Sampanahoditra
1997: Player, The
1997: In Harm's Way jako Kelly
1997: Różane wzgórze jako Mary Rose
1997: Przejrzeć Harry'ego jako kobieta w windzie
1997: Plac Waszyngtona jako Marian Almond
1996: Szlak trupów jako Clara Forsythe
1996: Żniwo ognia jako Sarah Troyer
1995: Zoja jako dorosła Sasha
1990: Prawo i porządek jako Jaime
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*