celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jennifer Esposito

Jennifer Esposito (ur. 11 kwietnia 1973 w Brooklynie) - amerykańska aktorka i tancerka.

Filmografia
Prawo i porządek (Law & Order, 1990) jako Gina Tucci
Ulice Nowego Jorku (New York Undercover, 1994-1998) jako Gina
The City (1995-1997) jako Connie Soleito (1995-1997)
Słoneczni chłopcy (The Sunshine Boys, 1995) jako Jeannie
Spin City (1996-2002) jako Stacey Paterno (1997-1999)
Brooklińczycy (A Brooklyn State of Mind, 1997) jako Donna Delgrosso
Feds (1997) jako Flo
Kiss Me, Guido (1997) jako Debbie
Braterski pocałunek (A Brother's Kiss, 1997) jako Lucy
Koszmar następnego lata (I Still Know What You Did Last Summer, 1998) jako Nancy
Nie patrz wstecz (No Looking Back, 1998) jako Teresa
Gra o honor (He Got Game, 1998) jako pani Janus
Nowojorczycy (Side Streets, 1998) jako Jessica
Mordercze lato (Summer of Sam, 1999) jako Ruby
Kawaler (The Bachelor, 1999) jako Daphne
Tylko jeden czas (Just One Time, 1999) jako Michelle
Dracula 2000 (2000) jako Solina
Życie chłopców 3 (Boys Life 3, 2000) jako Michelle
Żona tajniaka (The Proposal, 2001) jako Susan Reese
Backflash (2001) jako Olive Dee 'Harley' Klintucker
Granice miasta (Beyond the City Limits, 2001) jako Helena Toretti
Nikomu ani słowa (Don't Say a Word, 2001) jako detektyw Sandra Cassidy
Witajcie w Collinwood (Welcome to Collinwood, 2002) jako Carmela
Mistrz kamuflażu (The Master of Disguise, 2002) jako Jennifer
Nocny kurs (Hack, 2002-2004) jako Abby
The Magic of Disguise (2003) jako Ona sama
Identity Crisis: The Making of a Master (2003) jako Ona sama
Łamiąc wszystkie zasady (Breakin' All the Rules, 2004) jako Rita Monroe
Miasto gniewu (Crash, 2004) jako Ria
New York Taxi (Taxi, 2004) jako Porucznik Marta Robbins
Related (2005)
American Crude (2005) jako Carlos
Śnieżne historie (Snow Wonder, 2005) jako Pilar
Jesus, Mary and Joey (2006) jako Frankie Vitello
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*