celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jenna Elfman

Jenna Elfman, właśc. Jennifer Mary Butala (ur. 30 września 1971 w Los Angeles, Kalifornia), amerykańska aktorka telewizyjna i filmowa.

Biografia
Zdobywczyni Złotego Globu 1999 dla najlepszej aktorki w serialu komediowym. Żonata z aktorem Bodhim Elfmanem (od 18 lutego 1995).


Filmografia
2005: Touched jako Angela Martin
2005: What's Hip, Doc? jako Supermodelka (głos)
2004: Wielka przygoda Clifforda (Clifford's Really Big Movie) jako Dorothy (głos)
2003: Looney Tunes znowu w akcji (Looney Tunes: Back in Action) jako Kate Houghton
2002: Miłosna obsesja (Obsessed) jako Ellena Roberts
2001: Romanssidło (Town & Country) jako Auburn
2000: Cybernetyczny Świat (IMAX 3D) (Cyberworld 3D) jako Phig (głos)
2000: Zakazany owoc (Keeping the Faith) jako Anna Riley
2000: Mandarynkowy Miś (The Tangerine Bear) jako Lorelei
1999: Edtv jako Shari
1999: Anthrax: Return of the Killer B's Video Anthology
1999: Venus jako Venus
1998: Dr Dolittle (Doctor Dolittle) jako Sowa (głos)
1998: Szalona impreza (Can't Hardly Wait) jako Anioł
1998: Odkrycie Profesora Krippendorfa (Krippendorf's Tribe) jako Veronica Micelli
1997-2002: Dharma i Greg (Dharma & Greg) jako Dharma Freedom Finklestein Montgomery
1997: Zabijanie na śniadanie (Grosse Pointe Blank) jako Tanya
1996: Her Last Chance jako Leslie
1996: Townies jako Shannon Canotis
1993: Double Deception jako Lisa Majorski
1993: Strange Too (VHS) jako tancerka w teledysku Halo
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*