celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Jaime Pressly

Jaime Pressly (ur. 30 lipca 1977 roku w Kinston, Karolina Północna, USA) - amerykańska aktorka i piosenkarka.


Wybrana filmografia
2007: Venus & Vegas jako Tara
2006: DOA: Dead or Alive jako Tina Armstrong
2005: Death to the Supermodels jako Tiffany
2005: Cruel World jako Catherine
2005: Na imię mi Earl jako Joy
2004: Evel Knievel jako Linda Bork
2004: Karate na cztery łapy jako Ashley Wilkens
2004: Torque - Jazda na krawędzi jako China
2003: Totally Gay! jako ona sama
2002: Johnny Chronicles, The jako Charlie
2002: Footprints
2002: Wyspa Demonów jako Tina
2001: Kocurek jako Tricia
2001: To nie jest kolejna komedia dla kretynów jako Priscilla
2001: Joe Dirt jako Jill Dirt
2001: Terrorysta jako Claire
2000: 100 girls jako Cynthia
1997: Trujący bluszcz 3 jako Violet

 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*