celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Gary Sinise

Gary Alan Sinise (ur. 17 marca 1955 w Blue Island w stanie Illinois, USA) – amerykański aktor, reżyser i producent filmowy.

Filmografia

Aktor
2006: Sezon na misia (Shaw (głos))*2006: Tabriz: Images from the Forgotten World (dr Munce)
2005: Wspaniałe Pustkowie. Spacer po Księżycu 3D (głos)
2004: Wielki skok (Ray Ritchie)
2004: CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku (detektyw Mac Taylor)
2004: Życie, którego nie było (dr Jack Munce)
2003: Piętno (Nathan Zuckerman)
2003: Upadły anioł (Terry)
2002: Inna twarz (Duncan Tivey)
2002: Impostor: Test na człowieczeństwo (Spence Olham)
2002: Na ścieżce wojennej (George Wallace)
2001: A Gentleman's Game (Foster Pearse)
2000: Uwikłany (Gabriel)
2000: Bruno (Dino)
2000: Misja na Marsa (Jim McConnell)
1999: Wściekłość (Norton)
1999: Zielona Mila (Burt Hammersmith)
1999: Sezon mistrzów (Tom Daley)
1998: Oczy węża (Kevin Dunne)
1997: George Wallace (George C. Wallace)
1996: Okup (Jimmy Shaker)
1996: Biały aligator (Milo)
1995: Apollo 13 (Thomas Mattingly)
1995: Szybcy i martwi (szeryf)
1995: Truman (Harry S. Truman)
1994: Forrest Gump (płk. Dan Taylor)
1994: Bastion (Stu Redman)
1993: Jack Niedźwiadek (Norman Strick)
1993-2004: Frasier (gościnnie - Sid (głos))
1992: Myszy i ludzie (George)
1992: W księżycową jasną noc (Vance 'Mother' Wilkins)
1992: The Witness (młody żołnierz)
1991: Grona gniewu (Tom Joad)
1989: Nazywam się Bill W. (Ebby)
1989: The Final Days (Richard Ben-Veniste)
1986-1988: Crime Story (gościnnie - Howie Dressler)
1984-1991: Detektyw Hunter (gościnnie - Tony Rutheford)
1984: True West
1984: Sekrety rodzinne (motocyklista)
1979-1993: Knots Landing (gościnnie w 1980 - Lee Maddox)

Reżyser
1992: Myszy i ludzie
1988-1991: China Beach
1988: Witaj w domu
1987-1991: Thirtysomething
1986-1988: Crime Story
1984: True West

Producent
2004: CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
2002: Impostor: Test na człowieczeństwo
1992: Myszy i ludzie
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*