celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Garcelle Beauvais

miejsce urodzenia: St. Marc, Haiti
filmografia - Garcelle Beauvais

2007: Cure, The jako Trudie Ericson
2007: Wiem kto mnie zabił (I Know Who Killed Me) jako Agent Julie Bascome
2006: 10.5: Apokalipsa (10.5: Apocalypse) jako Natalie Warner
2005: Broń dla każdego (American Gun) jako Sara
2005: Ryzykanci (Eyes) jako Nora Gage
2004: Barbershop 2: Z powrotem w interesie (Barbershop 2: Back in Business) jako Nilon
2003: I Love the '70s (ona sama)
2002: Bad Company jako Nicole
2002: CSI: Kryminalne zagadki Miami (CSI: Miami) jako Katrina Iverson (gościnnie)
2002: Zdobyć puchar (Second String) jako Larissa
2001: Bernie Mac Show, The jako Vicki (gościnnie)
2001: Niefortunna zamiana (Double Take) jako Chloe
2000: Pohamuj entuzjazm (Curb Your Enthusiasm) jako Renee (gościnnie)
2000: Ich trzech i dziewczyny (Opposite Sex) jako Panna Maya Bradley
1999: Bardzo dziki Zachód (Wild Wild West) jako Girl in Water Tower
1996-2001: Jamie Foxx Show, The jako Francesca 'Fancy' Monroe
1995-1999: Wayans Bros., The jako Rachel (gościnnie)
1994-1995: Models Inc. jako Cynthia Nichols
1993: Potrójna gra (Every Breath) jako Kobieta #2
1993-2005: Nowojorscy gliniarze (NYPD Blue) jako Asst. D.A. Valerie Heywood (2001-2004)
1992-1997: Hangin' with Mr. Cooper jako Keeler (gościnnie)
1990-1996: Życie jak sen (Dream On) jako Danica (gościnnie)
1990-1996: Bajer z Bel-Air (Fresh Prince of Bel-Air, The) jako ona sama / Veronica / Sandra (gościnnie)
1989-1998: Family Matters jako Lulu (gościnnie)
1988: Książę w Nowym Jorku (Coming to America) jako Kobieta nosząca płatki róż
1986: Łowca (Manhunter) jako Młoda kobieta kupująca dom
1984-1989: Policjanci z Miami (Miami Vice) jako Kelnerka / Gabriella (1984/1985) (gościnnie)
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*