celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Emilio Estevez

Emilio Estevez (ur. 12 maja 1962 w Nowym Jorku) – amerykański reżyser, scenarzysta i aktor. Najstarszy syn Martina Sheena i brat Charliego Sheena.

Filmografia

Scenarzysta
2006: Bobby
1990: Ludzie Pracy (Men at Work)
1986: Wisdom
1985: Co było, minęło (That Was Then... This Is Now)

Reżyser
2006: Bobby
2005: Close to Home
2004: Kryminalne zagadki Nowego Jorku (C.S.I.: NY)
2003: Dowody zbrodni (Cold Case)
2001-2004: Obrońca (The Guardian)
2000: Faceci z walorami (Rated X)
1996: Wewnętrzna wojna (The War at Home)
1990: Ludzie Pracy (Men at Work)
1986: Wisdom

Aktor
2006: Bobby jako Tim
2005: The L.A. Riot Spectacular jako Oficer Powell
2003: Paula Abdul: The E! True Hollywood Story jako on sam
2003: Overnight jako on sam
2000: Piasek (Sand) jako Trip
2000: Faceci z walorami (Rated X) jako Jim Mitchell
1999: Wczorajsza noc (Late Last Night) jako Dan
1998: Dolar za martwego (Dollar for the Dead) jako Kowboj
1996: Mission: Impossible jako Jack Harmon
1996: Potężne Kaczory 3 (D3: The Mighty Ducks) jako Coach Gordon Bombay
1996: Wewnętrzna wojna (The War at Home) jako Jeremy Collier
1994: Potężne Kaczory 2 (D2: The Mighty Ducks) jako Gordon Bombay
1993: Sądna noc (Judgment Night) jako Frank Wyatt
1993: Strzelając śmiechem (Loaded Weapon 1) jako Jack Colt
1993: Nowa Zasadzka (Another Stakeout) jako Bill Reimers
1992: Potężne Kaczory (The Mighty Ducks) jako Gordon Bombay
1992: Freejack jako Alex Furlong
1990: Ludzie Pracy (Men at Work) jako James St. James
1990: Młode strzelby II (Young Guns II) jako William H. Bonney
1989: Nightbreaker jako Alexander Brown
1988: Młode strzelby (Young Guns) jako William H. Bonney
1988: Balanga na autostradzie (Never on Tuesday) jako Kierowca ciężarówki
1987: Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville jako Wietnamski żołnierz
1987: Zasadzka (Stakeout) jako Bill Reimers
1986: Wisdom jako John Wisdom
1986: Maksymalne przyspieszenie (Maximum Overdrive) jako Bill Robinson
1985: Co było, minęło (That Was Then... This Is Now) jako Mark Jennings
1985: Ognie św. Elma (St. Elmo's Fire) jako Kirbo
1985: Klub winowajców (The Breakfast Club) jako Andrew Clark
1984: Repo Man jako Otto Maddox, Repo Man
1983: Koszmary (Nightmares) jako J.J. Cooney
1983: Wyrzutki (The Outsiders) jako Two-Bit Matthews
1982: Tex jako Johnny Collins
1982: In the Custody of Strangers jako Danny Caldwell
1981: To Climb a Mountain
1980: Seventeen Going on Nowhere

Producent
2006: Bobby
1996: Wewnętrzna wojna (The War at Home)
1989: Around the World in 80 Days (II)

Występy gościnne
1997-2005: The Wonderful World of Disney jako Gordon Bombay
1995-1997: The Single Guy jako on sam
1982: Making the Grade
1960-1984: Insight

Producent wykonawczy
1995: Figlarze (The Jerky Boys)
Źródło: „http://pl.wikipedia.org/wiki/Emilio_Estevez”
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*