celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley (ur. 10 czerwca 1965r. w hrabstwie Hampshire, Anglia, Wielka Brytania) - aktorka, modelka, producentka filmowa. Przez 13 lat związana była z Hugh Grantem. Ma 7 letniego synka Damiana.

Filmografia
2006: Last Guy on Earth, The
2006: Cleaner, The
2004: Method jako Rebecka Fairbanks
2002: Kto pierwszy, ten lepszy! (Serving Sara) jako Sara Moore
2002: Bad Boy jako Anna Lockhart
2001: Human Face, The jako Różne role
2001: Drugie wcielenie (Double Whammy) jako Dr. Ann Beamer
2000: Zakręcony (Bedazzled) jako Diabeł
2000: Przekleństwo wyspy (Weight of Water, The) jako Adaline Gunne
1999: Mój przyjaciel Marsjanin (My Favorite Martian) jako Brace Channing
1999: Making of a Mobster: 'Mickey Blue Eyes', The jako ona sama
1999: Edtv jako Jill
1999: Austin Powers 2 - szpieg, który nie umiera nigdy (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me) jako Vanessa Kensington
1998: Wieczna północ (Permanent Midnight) jako Sandra
1997: Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life jako ona sama
1997: Austin Powers: Agent specjalnej troski (Austin Powers: International Man of Mystery) jako Vanessa Kensington
1997: Niebezpieczny kraj (Dangerous Ground) jako Karen
1996: Harrison: Cry of the City jako Cecilia Harrison
1996: Samson i Dalila (Samson and Delilah) jako Dalila
1995: Shamrock Conspiracy, The jako Cecilia
1995: Dzikie Psy i Anglik (Mad Dogs and Englishmen) jako Antonia Dyer
1994: Sharpe's Enemy jako Lady Farthingdale
1993: Bedlam (Beyond Bedlam) jako Stephanie Lyell
1992: Pasażer 57 (Passenger 57) jako Sabrina Ritchie
1992-1993: Kroniki młodego Indiany Jonesa (Young Indiana Jones Chronicles, The) jako Vicky Prentiss (1993)
1991: Orchid House, The jako Natalie
1991: Długa zima (Largo invierno, El) jako Emma Stapleton
1990: Death Has a Bad Reputation jako Julia Latham
1990: Morderczy rejs (Skipper, Der) jako Lou
1989: Akt woli (Act of Will) jako Christina
1988: Christabel jako Christabel Bielenberg
1988: Remando al viento jako Claire Clairmont
1987: Aria jako Marietta
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*