celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Eliza Dushku

Eliza Dushku (ur. 30 grudnia 1980 w Bostonie) - amerykańska aktorka albańsko-duńskiego pochodzenia.

Jako dziecko Eliza uczyła się tańca i śpiewu, występowała również w dziecięcym teatrze. Najbardziej znana jest z serialu Buffy: Postrach wampirów, w którym występowała jako Faith. Potem tę samą postać zagrała w Anioł ciemności, serialu nakręconym na podstawie Buffy.

Filmografia
Dramat letniej nocy (That Night, 1992) jako Alice Bloom
Chłopięcy świat (This Boy's Life, 1993) jako Pearl
Fishing with George (1994)
Prawdziwe kłamstwa (True Lies, 1994) jako Dana Tasker
Bye Bye, Love (1995) jako Emma
Journey (1995) jako Cat
Dogonić słońce (Race the Sun, 1996) jako Cat
Buffy: Postrach wampirów (Buffy the Vampire Slayer, 1997-2003) jako Faith
Switch (1999) jako Nina Lector
Anioł Ciemności (Angel, 1999-2004) jako Faith
Dziewczyny z drużyny (Bring It On, 2000) jako Missy Pantone
Jay i Cichy Bob kontratakują (Jay and Silent Bob Strike Back, 2001) jako Sissy
Poza świadomością (Soul Survivors, 2001) jako Annabel
Nowy (The New Guy, 2002) jako Danielle
Dochodzenie (City by the Sea, 2002) jako Gina
Pocałunek (The Kiss, 2003) jako Megan
Tru Calling (2003-2005) jako Tru Davies
Droga bez powrotu (Wrong Turn, 2003) jako Jessie
Incubus (2005) jako Amy Smith
The Last Supper (2006) jako Kelnerka
Sex and Breakfast (2007) jako Renee
On Broadway (2007) jako Lena Wilson
Nobel Son (2007) jako City Hall
Nurses (2007) jako Eve Morrow
The Alphabet Killer (2008) jako Megan Paige
The Thacker Case (2008) jako Monica Wright
Bottle Shock (2008) jako Joe
Noah's Ark: The New Beginning (2008) jako Zalbeth
Open Graves (2008) jako Erica
Dollhouse (2008) jako Echo
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*