celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Claire Forlani

Claire Forlani (ur. 1 lipca 1972 w Twickenham, Middlesex, Wielka Brytania) brytyjska aktorka.

Filmografia
2006 In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale jako Solana
2006 Shamrock Boy jako Kathy Minihan
2006 For Your Consideration
2005 Ripley Under Ground jako Cynthia
2005 Shadow Dancer, The jako Isabella Parish
2005 Hooligans jako Shannon Dunham
2005 Making of 'Shadows in the Sun' jako ona sama
2004 Bobby Jones, Stroke of Genius jako Pani Jones
2004 Memron jako Vangela Clay
2003 Akta z Pentagonu (Pentagon Papers, The) jako Patricia Marx
2003 Na odwrót (Limit, The) jako Monica
2003 Northfork jako pani Hadfield
2003 Medalion (Medallion, The) jako Nicole
2002 Triggermen jako Emma Cutler
2001 Konspiracja.com (Conspiracy.com) jako Alice Poulson
2000 Magicy (Magicians) jako Lydia
2000 Dziewczyny i chłopaki (Boys and Girls) jako Jennifer Burrows
1999 Superbohaterowie (Mystery Men) jako Monica
1998 Joe Black (Meet Joe Black) jako Susan Parrish
1998 Basil jako Julia Sherwin
1998 Into My Heart jako Nina
1997 Last Time I Committed Suicide, The jako Joan
1996 Garage Sale jako Julia
1996 Basquiat - taniec ze śmiercią (Basquiat) jako Gina Cardinale
1996 Twierdza (Rock, The) jako Jade Angelou
1995 Szczury z supermarketu (Mallrats) jako Brandi Svenning
1994 Akademia policyjna 7: Misja w Moskwie (Police Academy: Mission to Moscow) jako Katrina
1993 J.F.K. - młode lata (J.F.K.: Reckless Youth) jako Ann Cannon
1992 Cygańskie oczy (Gypsy Eyes) jako Katarina
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*