celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Christine Taylor

Christine Taylor (ur. 30 lipca 1971 w Allentown) - amerykańska aktorka.

Filmografia
Dziewczyna z kalendarza (Calendar Girl, 1993) jako Melissa Smock
Pojedynek (Showdown, 1993) jako Julie
Ellen (1994-1998) jako Karen Lewis (gościnnie)
Przyjaciele (Friends, 1994-2004) jako Bonnie (gościnnie)
Noc demonów 2: Zemsta Angeli (Night of the Demons 2, 1994) jako Terri
Uwolnić się (Breaking Free, 1995) jako Brooke Kaufman
Grunt to rodzinka (The Brady Bunch Movie, 1995) jako Marcia Brady
Karolina w mieście (Caroline in the City, 1995-1999) jako Debbie (gościnnie)
Rodzina Potwornickich (Here Come the Munsters, 1995) jako Marilyn Hyde
Szkoła czarownic (The Craft, 1996) jako Laura Lizzie
Po wieczne czasy (To the Ends of Time, 1996) jako Księżniczka Stephanie
Party Girl (1996) jako Mary
Spin City (1996-2002) jako Catherine Moore, siostra Caitlin (gościnnie)
Grunt to rodzinka II (A Very Brady Sequel, 1996) jako Marcia Brady
Mroczne opowieści (Campfire Tales, 1997) jako Lauren (segment "The Campfire")
Od wesela do wesela (The Wedding singer, 1998) jako Holly
Numerek na boku (Denial, 1998) jako Sammie
Pechowa przesyłka (Overnight Delivery, 1998) jako Kimberly Jasney
Desperatki (Desperate But Not Serious, 1999) jako Lili
Heat Vision and Jack (1999) jako Szeryf
Kiss Toledo Goodbye (1999) jako Deeann Emory
Zoolander (2001) jako Matilda Jeffries
Bogaci bankruci (Arrested Development, 2003) jako Sally Sitwell (gościnnie)
Zabawy z piłką (Dodgeball: A True Underdog Story, 2004) jako Kate Veatch
Na imię mi Earl (My Name Is Earl, 2005) jako Alex Meyers (gościnnie)
Room 6 (2006) jako Amy
52 Fights (2006)
Licencja na miłość (License to Wed, 2007) jako Lindsey Jones
Kabluey (2007) jako Betty
Dedication (2007) jako Allison
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*