celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Casey Affleck

Casey Affleck, właściwie Caleb Casey Affleck (ur. 12 sierpnia 1975 w Falmouth w stanie Massachusetts w USA) - amerykański aktor oraz scenarzysta.
Casey Affleck ukończył studia w Cambridge w stanie Massachusetts oraz przez pewien czas studiował na Columbia University. Jest młodszym bratem Bena Affleck również aktora.

Filmografia:

jako scenograf :
2002: Gerry

jako aktor:
1988: Lemon Sky jako Jerry
1990: The Kennedys of Massachusetts jako Robert
1995: Za wszelką cenę (To Die For) jako Russel Hines
1996: Dogonić słońce (Race the Sun) jako Daniel Webster
1997: W pogoni za Amy (Chasing Amy) jako Dzieciak
1997: Buntownik z wyboru (Good Will Hunting) jako Morgan
1998: Desert Blue jako Pete Kepler
1999: 200 papierosów (200 Cigarettes) jako Tom
1999: American Pie, czyli sprawa dowcipna (American Pie) jako Tom Myers
1999: Floating
2000: Attention Shoppers jako Jed
2000: To wciąż mój mąż (Committed) jako Jay
2000: Trafiona-zatopiona (Drowning Mona) jako Bobby Calzone
2000: Hamlet jako Fortynbras
2001: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra (Ocean's Eleven) jako Virgil Malloy
2001: Poza świadomością (Soul Survivors) jako Sean
2001: American Pie 2 jako Tom Myers
2002: Gerry jako Gerry
2004: Samotny Jim (Lonesome Jim) jako Jim
2004: Ocean's Twelve: Dogrywka (Ocean's Twelve) jako Virgil Malloy
2006: Przyjaciele (The Last Kiss) jako Chris
2007: Ocean's Thirteen jako Virgil Malloy
2007: Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda jako Robert Ford
2007: Gdzie jesteś, Amando? (Gone Baby Gone) jako Patrick Kenzie
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*