celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Cary Tagawa

Data urodzenia: 1950-09-27
Również jako: Cary-Hiroyuki (alternatywna pisownia)
 

Filmografia
Aktorzy
Duel of Legends (2009) ... Shing
Hachiko: A Dog's Story (2008) ... Ken
Edgar Allan Poe's Ligeia (2008) ... Len Burris
Blizhniy Boy: The Ultimate Fighter (2007) ... Alibek
Balls of Fury (2007) ... Tajemniczy azjatycki człowiek
Wyznania gejszy (2005) ... Baron
Elektra (2005) ... Roshi
Pearl Harbor (2001) ... Genda
Planeta Małp (2001) ... Krull
Art of War - Zasady walki (2000/I) ... David Chan
NetForce (1999) ... Leong Cheng
Cedry pod śniegiem (1999) ... Zenhichi Miyamoto
Mściciel (1998) ... Aung Myint (odc. "Ambition", 1998) (gościnny)
American Dragons (1998) ... Matsuyama
Niebezpieczna strefa (1997) ... Pan Chang
Fantom (1996) ... Wielki Kabai Sengh
Mortal Kombat: Behind the Scenes (1995) ... On Sam
Mortal Kombat (1995) ... Shang Tsung
Wschodzące słońce (1993) ... Eddie Sakamura
Nemezis (1993) ... Angie-Liv
Licencja na zabijanie (1989) ... Kwang
Ostatni wojownik (1989) ... Cesarski marynarz
Wydarzyło się w Los Angeles (1989) ... Hugh Denny
Czarownica (1988) ... Por. Lee
Kuloodporny (1988) ... Zbir we wspomnieniach (niewymieniony w czołówce)
Odpowiedź zbrojna (1986) ... Toshi
 

 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*