celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Carol Alt

Carol Alt (ur. 1 grudnia 1960 roku na Long Island, w stanie Nowy Jork, USA) – amerykańska modelka i aktorka.
Jako czwarte z pięciorga dzieci dyrektora nowojorskiej straży pożarnej Anthony'ego i modelki Muriel Alt, dorastała w East Williston, w Nowym Jorku.
Została odkryta w restauracji na pierwszym roku studiów w Hofstra University w Hempstead. Podjęła pracę modelki na Manhattanie i potem w słynnej agencji Elite. W latach 80. należała do najbardziej znanych modelek.
Postanowiła zostać aktorką i początkowo występowała tylko w produkcjach europejskich, aż wreszcie w 1993 roku została zaangażowana do roli Kelly LaRue w amerykańskim filmie przygodowym "Grom w raju".


Filmografia

aktorka
2005: Plaga (Swarmed) jako Cristina Brown
2005: Mattie Fresno and the Holoflux Universe jako Phoebe Lynn
2004: Retrosexual: The 80's jako ona sama
2004: The Signs of the Cross jako Linda
2004: Terror z jeziora (Snakehead Terror) jako Lori Dale
2003: The Look jako Edy LaFontaine
2002: Caged jako ona sama
2002: Hitters jako Marie
2001: Intimate Portrait: Cheryl Tiegs jako ona sama
2001: Carré Otis: The E! True Hollywood Story jako ona sama
2001: My Best Friend's Wife jako Judy
2000: Camera jako gra siebie
1999: Walking After Midnight jako ona sama
1999: Objawienie (Revelation) jako Cindy Bolton
1999: Sotto il cielo dell'Africa jako Monica Marini
1999-2000: Rozbitkowie (Amazon) jako Karen Oldham
1998: Pensando all'Africa
1998: Storm Trooper jako Grace
1998: Śmiertelna gra (Catch Me If You Can) jako Trish
1997: Conway (The Protector) jako Agent Monica McBride
1997: Części intymne (Private Parts) jako Gloria
1996: Il Grande fuoco jako Anna Capilupi
1996: Crackerjack 2 jako Dana Townsend
1995: Grom w raju 3 (Thunder in Paradise 3) jako Kelly LaRue
1995: Deadly Past jako Saundra
1995-1997: Nocny Patrol (Baywatch Nights) jako Cassidy
1994: Grom w raju 2 (Thunder in Paradise II) jako Kelly LaRue
1994: Ring of Steel jako Tanya
1994: Grom w raju (Thunder in Paradise) jako Kelly La Rew
1993: Vendetta II: The New Mafia jako Nancy Pertinace
1993: Grom w raju (Thunder in Paradise) jako Kate LaRue
1993: Anni 90 – Parte II jako Barbara/Sally
1992: Due vite, un destino
1992: Miś zwany Arturem (Orso chiamato Arturo, Un) jako Alice
1992: Missione d'amore jako Stella
1992: Prawo pustyni (Beyond Justice) jako Christine Sanders
1991: Un Piede in paradiso jako Veronica Flame
1991: Zemsta panny młodej (Vendetta: Secrets of a Mafia Bride) jako Nancy
1991: Miliardi jako Betta
1989: Prawo pustyni (Il Principe del deserto) jako Catherine Saunders
1989: Mortacci jako Alma Rossetti
1989: La Piu bella del reame jako Marina
1988: Treno di panna jako Marsha Mellows
1988: Bye Bye Baby jako Sandra
1987-1988: Houston Knights
1987: Il Vizio nel ventre jako Rosa
1987: Moje pierwsze 40 lat (I Miei primi quarant'anni) jako Marina
1986: Via Montenapoleone jako Margherita
1985: The Look jako ona sama
1983: Portfolio jako Elite Model
1982-1987: Capitol jako Carol Greshner (1987)

występy gościnne
1990-1997: Skrzydła (Wings) jako Tracy Hayes
1989-1990: B.L. Stryker
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*