celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Brittany Daniel

           Piękna,młoda aktorka ,której wielką popularność przyniosła rola Jessici Wakefield w serialu młodzieżowym "Sweet Valley High" (1994). Zagrała tam wraz z siostrą bliźniaczką Cynthią Daniel,kóra zagrała oczywiście jej siostrę. Boo Boo kocha zwierzęta, lubi czytać książki ,malować i pływać.

filmografia:

2007: Loveless in Los Angeles jako Kelly Liffen
2006: Community Service jako Carly Phillips
2006: Totally Awesome jako Kimberly
2006: Hamiltonowie (Hamiltons, The) jako Dani Cummings
2006: Mały (Little Man) jako Brittany
2006: Rampage: The Hillside Strangler Murders jako Samantha Stone
2005: Glamorama jako Marina Gibson
2005: Brudne sprawy (Dirty) jako Tatiana
2005: U nas w Filadelfii (It's Always Sunny in Philadelphia) jako Carmen
2004: Agenci bardzo specjalni (White Chicks) jako Megan Vandergeld
2004: 100 Scariest Movie Moments, The jako ona sama
2004-2005: Gorące Hawaje (North Shore) jako Cari Layne (gościnnie)
2004: Zabójczy kurort (Club Dread) jako Jenny
2003: Gramercy Park 111 (111 Gramercy Park) jako Brynn
2002: That '80s Show jako Sophia
2001: Joe Dirt jako Brandy
2000: Otchłań (On Hostile Ground) jako Cindy Evers
1999: Fala uderzeniowa (Sonic Impact) jako Rachel
1998-2003: Jezioro Marzeń (Dawson's Creek) jako Eve Whitman (gościnnie)
1998-2006: Różowe lata 70-te (That '70s Show) jako Penny (2002) (gościnnie)
1997-2003: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Sarah (gościnnie)
1995: Przetrwać w Nowym Jorku (Basketball Diaries, The) jako Blinkie
1994-1998: Słodka dolina (Sweet Valley High) jako Jessica Wakefield
1992: Swans Crossing jako Mila Rosnovsky
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*