celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Angie Everhart

       miejsce urodzenia: Akron, Ohio, USA
       data urodzenia: 1969-09-07
Karierę modelki zaczęła w wieku 16 lat. Należała do Agencji Modelek Eileen Ford . Należy do czołówki najpiękniejszych modelek świata. Jej twarz zdobiła okładki najpoczytniejszych magazynów mody na całym świecie. W 1995. spotykała się z Sylvestrem Stallone .Romansowała też z :Kevinem Costnerem, Jackiem Nicholsonem, Jimmym Traboulisem, Księciem Albertem z Monacco. Ma brata Michaela i młodszą siostrę Amber. Angie ma też poczucie humoru - jej dog wabi się Sir Edward Van Halen II.

Filmografia:
2008: Unknown Trilogy, The jako Donna Patullo
2008: Mafioso II jako Agentka Jill Moran
2007: Gone jako Donna Patulo
2006: W siódmym niebie (Cloud 9) jako Julie
2006: Coming Attractions jako Supermodelka
2005: I Love the 80's 3-D (ona sama)
2004: Świetny interes (Real Deal, The) jako Samantha Vassar
2004: Lingerie Bowl jako Quarterback
2004: Pusta kołyska (Cradle Will Fall, The) jako Kathy DeMaio
2004: Śledztwo hollywoodzkiej mamy (Hollywood Mom's Mystery, The) jako Julia Prentice
2004: Bandido jako Natalie
2003: Zapomniany gatunek (Bugs (I)) jako Emily Foster
2003: 1st to Die jako Chessy Jenks
2003: Making of 'Bandido', The jako ona sama
2002: Nagi świadek (Bare Witness) jako Carly Marsh
2002: Chore myśli (Wicked Minds) jako Lana
2001: Last Cry
2001: Substitute: Failure Is Not an Option jako Jenny
2001: Point Doom jako Jessica
2001: Serce z kamienia (Heart of Stone) jako Mary Sanders
2000: Witamy w Hollywood (Welcome to Hollywood)
2000: Córka konsula (Gunblast vodka) jako Jane Woods
2000: Włóczęga (Stray, The) jako Kate
2000: Camera jako ona sama
1999: D.R.E.A.M. Team jako Kim Taylor
1999: Gorzka wolność (BitterSweet) jako Samantha 'Sam' Jensen
1999: Zabij albo giń (Running Red) jako Katherine
1999: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit) jako Emily Waterbury (gościnnie)
1998: Ogrodnik (Gardener, The) jako Kelly Jones
1998: Numerek na boku (Denial) jako Candace
1997: Konflikt interesów (Executive Target) jako Lacey
1997: Następne dziewięć i pół tygodnia (Another 9 1/2 Weeks) jako Lea Calot
1996-2001: Trzecia planeta od słońca (3rd Rock from the Sun) jako Chloe (gościnnie)
1996: Czas wściekłych psów (Mad Dog Time) jako Gabriella
1996: Opowieści z krypty - orgia krwi (Bordello of Blood) jako Lillith
1995-1999: Karolina w mieście (Caroline in the City) jako Susan (gościnnie)
1995: Jade jako Patrice Jacinto
1993: Bohater ostatniej akcji (Last Action Hero) jako Video Babe
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*