celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Angelica Bridges

          miejsce urodzenia: Harrisonville, Missouri, USA
          data urodzenia: 1971-11-20
          stan cywilny: mąż Sheldon Souray (od 10.08.2002, w trakcie rozwodu), córka Valentina Raine (ur. 22.09.2003)

Filmografia:
2008: Perfect Woman jako Sammi
2005: Playboy: Hef's Halloween Spooktacular (ona sama)
2004: Miss rozbitków (Miss Cast Away) jako Zawodniczka
2004: Least Likely Candidate, The jako Glory
2004: Quintuplets jako Lynne (2004) (gościnnie)
2004-2007: Weronika Mars (Veronica Mars) jako Sugar Jones (gościnnie)
2003: Słoneczny Patrol - Ślub na Hawajach (Baywatch: Hawaiian Wedding) jako Taylor Walsh
2002: Month of August, The jako Emily
2002: Do It for Uncle Manny jako Piękna Rudowłosa
2001: Posljednja volja jako Nicole
2001: Vegas, City of Dreams jako Masażystka
2000-2001: Nagi patrol (Son of the Beach) jako Areola (gościnnie)
1999: Super-bohaterowie (Mystery Men) jako Furry
1998-2002: V.I.P. jako Cleo Robbins (gościnnie)
1998-1999: Mortal Kombat: Porwanie (Mortal Kombat: Conquest) jako Omegis
1998: Zapytaj Harriet (Ask Harriet) jako ona sama (gościnnie)
1997: Conan jako Czerwona Sonja (1998) (gościnnie)
1996-2000: Niebieski Pacyfik (Pacific Blue) jako Ginger (gościnnie)
1996-2000: A teraz Susan (Suddenly Susan) jako Anya (gościnnie)
1995-1998: Cybill jako Katrinka (gościnnie)
1995: California Heat jako Lisa
1993-2005: Nowojorscy gliniarze (NYPD Blue) jako Barmanka (gościnnie)
1991-1999: Jedwabne pończoszki (Silk Stalkings) jako Ashley Dodd (gościnnie)
1989-2001: Słoneczny patrol (Baywatch) jako Porucznik Taylor Walsh
1965: Dni naszego życia (Days of Our Lives) jako Sharon Taylor (1996)
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*