celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Amy Yasbeck

    miejsce urodzenia: Cincinnati, Ohio, USA
    data urodzenia: 1962-09-12
    prawdziwe nazwisko: Amy Marie Yasbeck stan cywilny: mąż John Ritter (18.09.1999 - 11.09.2003, jego śmierć), córka Stella

Filmografia:
2005: Life on a Stick jako Michelle
2002: House Blend jako Sally Harper
1999-2000: Wiecie, jak jest... (It's Like, You Know...) jako Karen (1999) (gościnnie)
1998: Numerek na boku (Denial) jako Claudia
1998: Dziwna Para II (Odd couple ii, The) jako Stewardesa
1998: Łańcuszek szczęścia (Dead Husbands) jako Betty Lancing
1997: Alright Already jako Renee (1997-1998)
1997-2003: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Skyler (gościnnie)
1996: Psy gończe II (Bloodhounds II) jako Sharon
1996: Skradziona tożsamość (Sweet Dreams) jako Laura Renault
1995-1997: Single Guy, The jako ona sama (1997) (niewymieniona w czołówce) (gościnnie)
1995: Platypus Man jako Wendy (1995) (gościnnie)
1995: Dracula - wampiry bez zębów (Dracula - Dead and Loving it) jako Mina
1995: Wakacje w domu (Home for the Holidays) jako Ginny Johnson Drewer
1994: Maska (Mask, The) jako Peggy Brandt
1993-1997: Dave's World jako Julie (1994) (gościnnie)
1993: Robin Hood: Faceci w Rajtuzach (Robin Hood: Men in Tights) jako Lady Marian
1993-2001: Diagnoza morderstwo (Diagnosis Murder) jako Karen Davis (1994) (gościnnie)
1992: Stuknięty bliźniak (Nutt House, The) jako Diane
1991-1993: Street Justice jako Nancy (gościnnie)
1991: Kochany urwis 2 (Problem child 2) jako Annie Young
1991: Dillinger jako Elaine
1990-1992: Get a Life jako Evelyn(1992) (gościnnie)
1990-1997: Skrzydła (Wings) jako Casey Chappel Davenport (1994-1997)
1990: Pretty Woman jako Elizabeth Stuckey
1990: Poochinski jako Frannie Reynolds
1990: Kochany Urwis (Problem Child) jako Flo Healy
1989-1993: Zagubiony w czasie (Quantum Leap) jako Frankie Washarskie (1992) (gościnnie)
1989: Detektyw w raju (Trenchcoat in Paradise) jako Nan Thompson
1989-1991: Pokolenia (Generations) jako Carla (1989)
1989: Małe kłamstwa (Little White Lies) jako Vicki
1988-1991: Midnight Caller jako Mary Lou Harper (1990) (gościnnie)
1988: I znowu plusk (Splash,Too) jako Madison
1988: China Beach jako Stewardesa (niewymieniony w czołówce)
1988-1991: China Beach jako Stewardesa (1988) (niewymieniona w czołówce) (niewymieniony w czołówce)
1988-1991: China Beach jako Stewardesa (niewymieniony w czołówce)
1987: Werewolf jako Deidra (1987) (gościnnie)
1987: Dom II - następna historia (House II: The Second Story) jako Jana
1987: Spies jako Margo (1987) (gościnnie)
1986-1993: Projektantki (Designing Women) jako Tiffany (1992) (gościnnie)
1986-1995: Matlock jako Lauren Chadwick/Cheryl Atkinson (1990, 1993) (gościnnie)
1984-1992: Bill Cosby Show (Cosby Show, The) jako Pani Evans (1991) (gościnnie)
1984-1996: Napisała: Morderstwo (Murder, She Wrote) jako Connie Canzinaro (gościnnie)
1980-1988: Magnum (Magnum, P.I.) jako Diana (1987, 1988) (gościnnie)
1978-1991: Dallas jako Mary Elizabeth (1987) (gościnnie)
1965: Dni naszego życia (Days of Our Lives) jako Olivia Reed (1986-1987)
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*