celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Amy Jo Johnson

        Amy Jo Johnson (ur. 6 października 1970), amerykańska aktorka i piosenkarka. Stała się sławna dzięki roli w serialu Mighty Morphin Power Rangers (1993-1996), którą zawdzięcza wieloletnim treningom gimnastyki.

Filmografia:
2007: Outward Blonde jako Coach
2006: Veritas, Prince of Truth jako Marty Williams
2005: Arbie
2005: Clean Breaks jako Tina
2005: Magma
2004: I Love the '90s jako ona sama
2003: Bezlitosna ziemia (Hard Ground) jako Liz Kennedy
2002: Inwazja (Infested) jako Jesse
2002: Ale jazda! (Interstate 60)
2001-2004: Babski oddział (Division, The) jako Stacy Newland
2001: Pursuit of Happiness jako Tracy
2001: Liars Club jako Karen
1999: Sweetwater - legenda Woodstock (Sweetwater - A True Rock Story) jako Nansi Nevins
1999: Cold Hearts jako Alicia
1998: Przed metą (Without Limits) jako Iowa's Finest
1998-2002: Felicity jako Julie Emrick (1998-2000)
1998-1999: Herkules (Hercules) jako Callisto (głos)
1997: Turbo: A Power Rangers Movie jako Kimberly Hart (Różowy Rangers)
1997: Cena doskonałości (Perfect Body) jako Andie Bradley
1997: Killing Mr. Griffin jako Susan McConnell
1996: Susie Q jako Susie Q/Maggie
1995: Power Rangers (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie) jako Kimberly Hart (Różowy Rangers)
1993-1996: Power Rangers (Mighty Morphin' Power Rangers) jako Kimberly Ann Hart/Pink Power Ranger #1 (1993-1996)
1989: More You Know, The jako ona sama
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*