celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Amber Valetta

        prawdziwe nazwisko: Amber Evangeline Valletta stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Hervé Le Bhihan (1994 - 1996, rozwód); 2. Christian McCaw (od 2003), syn Auden (ur. 2000).        
Jedna z lepszych modelek amerykańskich. Jako dziecko chodziła do katolickiej szkoły.Kiedy miała 15 lat matka zaprowadziła ją do szkoły modelek.Nieco później była już na szczycie świata mody. Swojego byłego męża poznała u znanego projektanta, Calvin'a Klein'a w 1994 roku. Pierwsze dziecko - Christian McCaw II (Chip) urodziło się i zmarło w 2000 roku,w Tulsie, w Oklahomie. Amber ma trzy przyrodnie siostry i trzech przyrodnich braci.Jest wegetarianką.

Filmografia:
Drop Back Ten (2000) - Mindy Deal
What Lies Beneath (2000) - Madison Elizabeth Frank
The Family Man (2000) - Paula
Perfume (2001) - Blair
Max Keeble's Big Move (2001) - Ms. Dingman
Duplex (2003) - Celine
Raising Helen (2004) - Martina
Hitch (2005) - Allegra Cole
Transporter 2 (2005) - Audrey Billings
Man About Town (2005)
Dead Silence (2007) - Ella
Premonition (2007) - Claire
The Last Time (2007) - Belisa
Game (2009) - TBA
 
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*