celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Amanda Bynes

       Amanda Laura Bynes - ur. 3 kwietnia 1986 roku w Thousand Oaks (Kalifornia). Jest uznawana za jedną z najbardziej rokujących na przyszłość aktorek młodego pokolenia.
 
Filmografia:
2007 Sydney White and the Seven Dorks
2007 Hairspray
2006 Ona to on (She's the Man)
2005 Roboty (Robots)
2005 Lovewrecked
2003 Czego pragnie dziewczyna (What a Girl Wants)
2003 Wielka przygoda prosiaczka Wilbura: Sieć Charlotty 2 (Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure (V))
2002 Duży, gruby kłamczuch (Big Fat Liar)
2002 - 2006 Siostrzyczki (What I Like About You)
2001 The Nightmare Room
2000 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2000
1999 - 2002 Szał na Amandę (The Amanda Show)
1997 - 1999 Figure It Out
1994 All That

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*