celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Alyssa Milano

          Alyssa Milano (ur. 19 grudnia 1972 w Brooklynie, Nowy Jork, USA) aktorka amerykańska.
 
Filmografia:
2005 Greatest: The 40 Hottest Rock Star Girlfriends... and Wives,
2004 Dinotopia: Curse of the Ruby Sunstone
2004 Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom
2003 Dickie Roberts: Kiedyś gwiazda (Dickie Roberts: Former Child Star)
2002 Cztery siostry (Kiss the Bride)
2002 Poszukiwana (Buying the Cow)
2001 Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure)
2001 Łowcy diamentów (Diamond Hunters)
1999 Blink-182: Kronika Cewki Moczowej (Blink-182: The Urethra Chronicles)
1998 Czarodziejki (Charmed)
1998 Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure
1997 Hugo Pool
1997 Below Utopia
1996 To Brave Alaska
1996 Strach (Fear)
1996 Ostatni dzwonek (Glory Daze)
1996 Jimmy Zip
1996 Wróg publiczny (Public Enemies)
1995 Dwie matki (TV) (Surrogate, The)
1995 Trujący bluszcz II (Poison Ivy II)
1995 Śmiertelny grzech (Deadly Sins)
1994 Confessions of a Sorority Girl
1994 Znak Smoka (Double Dragon)
1994 W objęciach wampira (Embrace of the Vampire)
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story
1993 Candles in the Dark jako Sylvia Velliste
1993 Zwariowana rodzinka (Webbers, The)
1993 Conflict of Interest
1992-1989 Melrose Place
1992 Dokąd zawiedzie cię dzień (Where the Day Takes You)
1992 Little Sister
1991 Głosy, którym zależy (Voices that Care)
1989 Speed Zone!
1988 Crash Course (I)
1988 Dance 'Til Dawn
1986 Canterville Ghost, The jako Jennifer
1985 Komando (Commando) jako Jenny Matrix
1984-1992 Who's the Boss?
1984 Old Enough
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*