celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Alec Baldwin

     Alec Baldwin (właściwie Alexander Rae Baldwin III, ur. 3 kwietnia 1958 roku w Massapequa, na Long Island, w stanie Nowego Jorku) – amerykański aktor, producent, reżyser i scenarzysta filmowy, teatralny i telewizyjny. Był związany z aktorkami: Michelle Pfeiffer, Ally Sheedy, Holly Gagnier (w latach 80-ych) i Janine Turner (1983). W roku 1990 znalazł się w magazynie People na liście 50-u najpiękniejszych ludzi świata, a w roku 1995 magazyn Empire umieścił go na 80-ym miejscu listy 100-u najseksowniejszych gwiazd w historii kina.
 
Filmografia:
The Doctors (1963-1982)
Knots Landing (1979-1993)
Cutter to Houston (1983)
Słodki rewanż (Sweet Revenge, 1984)
Thomas the Tank Engine & Friends (1984)
Miłość w biegu (Love on the Run, 1985)
Dress Gray (1986)
Alamo: 13 dni chwały (The Alamo, 1987)
Twoja na zawsze, Lulu (Forever, Lulu, 1987)
The Alamo: Thirteen Days to Glory (1987)
Rozmowy radiowe (Talk Radio, 1988)
Sok z żuka (Beetle Juice, 1988)
Pracująca dziewczyna (Working Girl, 1988)
Poślubiona mafii (Married to the Mob, 1988)
Ona będzie miała dziecko (She's Having a Baby, 1988)
Wielkie kule ognia (Great Balls of Fire!, 1989)
Miami Blues (1990)
Alicja (Alice, 1990)
Polowanie na Czerwony Październik (The Hunt for Red October, 1990)
Zawód pan młody (The Marrying man, 1991)
Glengarry Glen Ross (1992)
Preludium miłości (Prelude to a Kiss, 1992)
Malice (1993)
Cień (The Shadow, 1994)
Tramwaj zwany pożądaniem (A Streetcar Named Desire, 1995)
Pamiętny dzień (Two Bits, 1995)
Więźniowie nieba (Heaven's Prisoners, 1996)
Duchy Mississippi (Ghosts of Mississippi, 1996)
Sposób na Szekspira (Looking for Richard, 1996)
Pod presją (The Juror, 1996)
Lekcja przetrwania (The Edge, 1997)
Złodziejski trick (Thick as Thieves, 1998)
Kod Merkury (Mercury Rising, 1998)
Zeznanie (The Confession, 1999)
Prawa młodości (Outside Providence, 1999)
Scout's Honor (1999)
Notting Hill (1999)
Thomas i magiczna kolejka (Thomas and the Magic Railroad, 2000)
Hollywood atakuje (State and Main, 2000)
The Acting Class (2000)
Clerks (2000)
Diabeł i Daniel Webster (The Devil and Daniel Webster, 2001)
Genialny klan (The Royal Tenenbaums, 2001)
Psy i koty (Cats & Dogs, 2001)
Final Fantasy (Final Fantasy: The Spirits Within, 2001)
Aki's Dream (2001)
Pearl Harbor (2001)
Na ścieżce wojennej (Path to War, 2002)
Tożsamość mordercy (Second Nature, 2003)
Kot (The Cat in the Hat, 2003)
Dreams & Giants (2003)
Playmakers of New Orleans (2003)
Wędrówki z jaskiniowcami (Walking with Cavemen, 2003)
Cooler (The Cooler, 2003)
Ujęcie (The Last Shot, 2004)
Simple Halston (2004)
Aviator (The Aviator, 2004)
Nadchodzi Polly (Along Came Polly, 2004)
SpongeBob Kanciastoporty (The SpongeBob SquarePants Movie, 2004)
Steve McQueen: Prawdziwy twardziel (Steve McQueen: The Essence of Cool, 2005)
Jestem King Kongiem! (I'm King Kong!: The Exploits of Merian C. Cooper, 2005)
Dick i Jane: Niezły ubaw (Fun with Dick and Jane, 2005)
Elizabethtown (2005)
Lymelife (2005)
Johnny Bravo (2006)
Biegając z nożyczkami (Running with Scissors, 2006)
Street (2006)
Broadway: The Next Generation (2006)
Dobry agent (The Good Shepherd, 2006)
Mini's First Time (2006)
The Forbidden City (2007)
Suburban Girl (2007)
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*