celebrities - gwiazdy


  home aktorki aktorzy piosenkarki muzycy modelki modele linki  



xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych






Aishwarya Rai

         Aishwarya Rai - ur. 1 listopada 1973 w Mangalore w stanie Karnataka; - dla fanów Ash. Jest indyjską aktorką filmową i modelką, jedną z największych supergwiazd współczesnego Bollywood.
 
Filmografia:
1997 : Iruvar reż. Mani Ratnam
1997 : Aur Pyar Ho Gaya reż. Rahul Rawail
1998 : Jeans reż. S. Shankar
1999 : Hum Dil De Chuke Sanam reż. Sanjay Leela Bhansali
1999 : Aa Ab Laut Chalein reż. Rishi Kapoor
1999 : Taal reż. Subhash Ghai
2000 : Hamara Dil Aapke Paas Hai reż. Satish Kaushik
2000 : Mohabbatein reż. Aditya Chopra
2000 : Dhai Akshar Prem Ke reż. Raj Kanwa
2000 : Josh reż. Mansoor Khan
2000 : Kandukondain Kandukondain reż. Rajiv Menon
2000 : Sanam Tere Hain Hum reż. Jayant Paranji
2001 : Albela reż. Deepak Sareen
2002 : Devdas reż. Sanjay Leela Bhansali
2002 : Hum Kisise Kum Nahin reż. David Dhawan
2002 : Hum Tumhare Hain Sanam reż. K.S. Adiyaman
2002 : 23rd March 1931 : Shaheed reż. Guddu Dhanoa
2002 : Shakti (movie) reż. Krishna Vamshi
2003 : Kuch Na Kaho reż. Rohan Sippy
2002 : Nee Kidappen Njan Adippen: The Power reż. Krishna Vamshi
2003 : Dil Ka Rishta reż. Naresh Malhotra
2003 : Chokher Bali reż. Rituparno Ghosh
2003 : Khakee reż. Rajkumar Santoshi
2004 : Kyun...! Ho Gaya Na reż. Samir Karnik
2004 : Bride and Prejudice reż. Gurinder Chadha
2004 : Raincoat reż. Rituparno Ghosh
2005 : Shabd reż. Leena Yadav
2005 : Bunty Aur Babli reż. Shaad Ali
2005 : The Heart of India reż. Ganapathy Bharat
2005 : Mistress of Spices reż. Paul Mayeda Berges
2006 : Provoked reż. Jagmohan Mundhra (w trakcie realizacji)
2006 : Dhoom 2 reż. Sanjay Gadhvi (w trakcie realizacji)
2006 : Umrao Jaan reż. J.P. Dutta (filming)
2006 : Singularity reż. Roland Joffé
2006 : Akbar-Jodha reż. Ashutosh Gowariker (w fazie przedprodukcyjnej)
2006 : The Last Legion reż. Doug Lefler
2007 : Chaos reż. Coline Serreau
 

Zdjęcia:

 
 


Home  |  Celebrities  |  Gwiazdy  |  Aktorki  |  Aktorzy  |  Piosenkarki  |  Muzycy  |  Modelki  |  Modele  |  Linki


celebrities * gwiazdy * aktorki * zdjęcia * aktorzy * modelki * modele * piosenkarki * muzycy * sportowcy * biografie

>>>   www.Celebrities.gwiazdy.org - All Rights Reserved 2006   <<<

Katalog Stron SEO

BIG TOP Lista Stron Internetowych

pozycjonowanie



Super Serwis SMS - wszystko dla komórek

Super Serwis SMS - Najtańsze, Darmowe, Free


Pierwszy polski TOP Serwis SMS !!!

Pierwszy TOP Serwis Wszystko na SMSa ! Logo, Dzwonki, Polifonia, Tapety, Gry Java


xxxpasswords.pl

Hasła i Kody do Najlepszych Stron Erotycznych


TOP Lista Stron Internetowych !!!

Największa Top Lista Stron Internetowych !!!


**********
*****
*